Kategoriarkiv: Okategoriserade

Bresonstrofen

Då har det varit race igen och denna gång var det runt Rasbo,

Bilder ifrån målet på ss3 finner ni HÄR eller under Bilder 2014

Ett bra och trevligt race förutom funktionärerna i målet på ss3 då efter att bil NR1 åkt av vägen vägrade oss att dra upp bilen på vägen igen, även fast (som jag fattade det) föraren ville det. De påstod att de var tvungna att stryka sträckan för att det skulle ta så lång tid. Vi försökte förklara att det inte skulle ta längre än 5 minuter för oss (ingen uppfattning men fler än 30 personer) att få upp bilen på vägen och därför inte vara något problem då ambulans inte lämnat platsen när vi skulle börja lyfta. Men det hjälpte inte och därför fick bilen stå kvar ute på hygget, och så fick funktionärerna fixa så bilen kom upp på vägen när den skulle lastas. Tycker synd om den som kom för att hämta bilen sedan då det bara var max tio funktionärer där och det var nog inte bara att ta en bil o bogsera upp den på vägen. // Rasmus

Igång igen

Nu efter mer än ett år ska hemsidan uppdateras igen. Vi har varit på Skänningeknixen i helgen vilket som slutade som man absolut inte vill att det ska sluta. Vi ägnar en tanke till familj, vänner, förare, kartläsare, arrangörer och andra som fick vittna om detta hemska.

Bilder från knixen hittar ni HÄR

 

Men vi har också lagt upp bilder ifrån förra året, totalt 1350 bilder ifrån KMK Trofén, L-E Torph Memorial, Gästabuds trofén och Jehander… dessa bilder finns under Foton 2013

 

Runt mjölkpallen 2012

 

 

Då har vi varit i Gnesta på årets upplaga av Runt mjölkpallen. som blev osannolikt bra med tanke på att väder folket hade lovat regn hela dagen.. men som ni vet så går det ju inte lita på de och det blev istället uppehåll mest intill hela dagen.

Det vi såg av vägarna när vi gick ut så var det oväntat bra, och så vill vi tacka Gnesta MK för en bra och smidig tävling även om ambulans uppehållet kunde tagit lite kortare tid men det är ju dyrt att ha 2 ambulanser stå vid sträckan och det går ju inte köra igång utan att ha en ambulans vid sträckan så det är som det är.

 

Bilder finner ni under Foton 2012! Och ett filmklipp kommer.

Dagens bild blev på denna golf som kom lite fel in i kombinationen och frontade en björk.

Vättern rallyt

East sweden rally & Vätternrallyt

East sweden rally: Vi kan faktiskt erkänna att vi är inga entusiaster ang Rally sm, men nu när vi hade en ss bara en liten bit från oss så var man bara tvungen och sticka ut. Tycker ändå att East sweden rally hade fått ihop riktiga guld ss iår men riktigt tråkigt att det knappt blev några anmälda. En film nedanför som inte är filmad så som alla andra filmer som vi lägger upp.

Film från: East sweden rally 2012

Vätternrallyt 2012: Under lördagen befann vi oss inte i skogarna kring Linköping utan fortsatte neråt Husqvarna, Två riktigt tuffa onotade ss som skulle gå två gånger, Och det fanns böjar som skulle överraska förarna rejält denna dag.

Bild från: Vätternrallyt 2012

KULLINGSTROFÈN2012

Kullingstrofén 2012

Bättre sent än aldrig..  Mycket fin tävling med riktigt häftiga vägar, från tempo till dom minsta vägarna! Dagen började bra med riktig sommar tävling för att sedan övergå till den regnigaste lördagen lagom till andra bil. Men det stoppade inte alla för att komma snyggt på film!

Film från Kullingstrofén 2012.

 Ojojoj vilken körning utav Joakim Larsson!!

Klappjakten 2012

Hemsidan har inte gått i första hand nu under sommaren tyvärr. Men vi har hunnit med en hel del tävlingar i alla fall, som; Midnattsolssrallyt, Kullingstrofén, Rally Killingen och Vilda ryd racet, så det blir en hel del film framöver. På tur står Emiltrofén den 25;e Augusti.


Vi börjar med Klappjakten, som vanligt en riktigt underbar Måndags tävling! Bland dom bästa tävlingarna på året, riktiga Action bilder från böjen. Missa inte heller filmen som ligger uppe nu.

Film från; Klappjakten

 

Bra attack på ”0″ bilen!! (klicka på bilden för att komma till bilderna)