Bresonstrofen

Då har det varit race igen och denna gång var det runt Rasbo,

Bilder ifrån målet på ss3 finner ni HÄR eller under Bilder 2014

Ett bra och trevligt race förutom funktionärerna i målet på ss3 då efter att bil NR1 åkt av vägen vägrade oss att dra upp bilen på vägen igen, även fast (som jag fattade det) föraren ville det. De påstod att de var tvungna att stryka sträckan för att det skulle ta så lång tid. Vi försökte förklara att det inte skulle ta längre än 5 minuter för oss (ingen uppfattning men fler än 30 personer) att få upp bilen på vägen och därför inte vara något problem då ambulans inte lämnat platsen när vi skulle börja lyfta. Men det hjälpte inte och därför fick bilen stå kvar ute på hygget, och så fick funktionärerna fixa så bilen kom upp på vägen när den skulle lastas. Tycker synd om den som kom för att hämta bilen sedan då det bara var max tio funktionärer där och det var nog inte bara att ta en bil o bogsera upp den på vägen. // Rasmus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>